Kategorier
Bilförsäljning

Sälja bil i Stockholm är lätt

Det är väldigt enkelt att sälja bil i Stockholm om man vänder sig till en etablerad och seriös firma som värderar bilen enligt fastställda normer, köper den och sätter in pengarna på kontot.

Visst kan man sälja sin bil genom att sätta in en annons, men det kan bli så mycket problem om man gör det. Man måste sätta av tid för att visa bilen för olika spekulanter som kanske dessutom vill förhandla om priset. Sedan måste man också se till att man verkligen får sina pengar och att allt pappersarbete blir riktigt gjort.

Den enkla vägen att sälja bil Stockholm är att anlita en firma som köper och säljer begagnade bilar. De vet vad bilen är värd och de betalar utan att krångla. Man kan också vara trygg med att pengarna betalas in på kontot och riskerar inte att bli uppringd av någon som ångrat sitt köp.

Man behöver bara avtala ett möte så kommer de och värderar bilen

Det går att sälja nyare bilar, gamla bilar och obesiktigade och lätt krockskadade bilar. Det är bara att avtala ett möte så kommer de ut och tittar på bilen. Man får en värdering utifrån skick, ålder och körsträcka. Så är det ju annat som extrautrustning som också tas med i värderingen.

Om man kommer överens om ett pris så får man betalt direkt. Pengarna sätts in på bankkonto eller swishas och alla papper fylls i. Sedan tar de med sig bilen och köpet är avklarat.
Enklare kan det inte bli att sälja bil.