Kategorier
Buss

Bussföretag transporterar företaget

När företaget ska ut på äventyr är det en del att planera. Är det många som ska med kan ett bussföretag vara lösningen när det kommer till transporten.

Det hade blivit bestämt för flera månader sedan. Alla på kontoret skulle åka till Stockholm för ett studiebesök på ett annat callcenter för att se hur de arbetade. När de äntligen åkte till Stockholm och skulle övernatta hade ledningen beslutat att de förutom att gå ut och äta skulle se en musikal.

Personalen jublade när de fick höra om resan. En bättre julklapp kunde de inte få det, var alla överens om. Lisa, som arbetade på administrationen, skulle ta hand om hela upplägget. De behövde en buss som kunde ta dem till Stockholm och mellan de olika platserna. Kunde de även hjälpa till med musikalbiljetter skulle det vara fantastiskt.

Bussföretag med bra organisation

Lisa gjorde en snabbkoll och hittade ett bussföretag i Västanhede som hon ringde upp. Personen i andra änden var mycket hjälpsam. Lisa lämnade alla uppgifter om vad som behövdes för att hela resan skulle flyta smidigt samt frågade om bussföretaget kunde boka en musikal. De lovade att återkomma med svar inom kort.

Lisa hade inte förväntat sig att hitta ett mail i inkorgen redan samma eftermiddag. Det visade sig att bussföretaget hade satt ihop ett program som passade dem perfekt och dessutom kunde boka in en av de populäraste musikalerna i stan. En offert hade skickats med. Den såg mycket bra ut och omfattade även dryck och smörgåsar under själva resan.